Respons från vårdnadshavare

31 mars 2022:

Hanna Röngren• 1:a Förändringsledare Effektiv och nära vård

”Är glad och stolt över att våra barns skola ser värdet av och satsar på det främjande och förebyggande arbetet genom inre styrketräning och värdegrundande som kan leda till goda förutsättningar framåt i livet! Skolstaskolan bjöd igår in föräldrar i årskurs F-6 för att få ta del av ett smakprov av vad våra barn tillsammans med skolans personal kommer jobba med under våren – Ansvar-Samarbete-Stil med Göran Davidsson Tillsammanskraft till 1000! Jag hoppas fler skolor och elever får möta Göran och hans kompis SuperStyrkan!” #Skolstaskolan #Enköpingskommun #Tillsammanskrafttill1000

Respons från Lärare

27 april 2022:

Känner mig såååå mycket rikare och har fått massa idéer hur jag kan jobba vidare😃 och ett stort tack för att du gett eleverna ett nytt ”språk” som är lättare att använda när det är svårt att förklara. DU byggde bron som många gånger saknas mellan vuxna och barn. Så Göran Davidsson ett STORT TACK💕
.

Respons från Skolstaskolans rektor Johan Björnberg med personal.

Juni 2022: Fyra veckors Inre styrketräning på Skolstaskolan med Göran Davidsson och Superstyrkan har nu avslutats. Nu tar rektor, elever, personal och föräldrar över det viktiga arbetet med att motverka framtida problem med hjälp av inre styrkor. ”Tack för fyra magiska och utvecklande veckor för oss alla här på Skolstaskolan.” ”En givande och lärorik igångsättningsinsats! Så värdefullt och inspirerande!” ”Otroligt viktigt ämne som berör och behövs. Nu fortsätter vi arbetet!” ”Underbart och avgörande med ett gemensamt språk om vad vi tillsammans kan göra.”

Klicka i bilden (eller här!) för att läsa texten här ovan och se vilka lokala företag som är med och gör denna insats helt kostnadsfri för respektive skolor. Tack!
SKOLSTASKOLAN
Personalens utvärdering:
KLICKA HÄR för att se personalens HELA utvärdering i en pdf-fil
– ”Så viktigt, eleverna behöver sätta ord på det de känner och veta att det blir bättre. Finns så mycket negativ information som elever brottas med i vardagen. Så värdegrundsfrågor måste vi arbeta mer med”.
– ”Otroligt viktigt ämne som Göran (och Superstyrkan) presenterar på ett sätt som fångar eleverna”. – ”Gemensamt språk”.
– Eleverna tog emot detta mycket positivt och det har satt igång tankar hos flera av eleverna om den egna integriteten, hur en grupp kan påverka individer och val”.
– ”Fängslande och märks att du har år av erfarenhet. Otroligt viktigt ämne som berör”.
– ”Givande Härligt att eleverna pratar ”bubblor” efteråt”.
– ”Det var mycket bra. Eleverna har fått ett språk för att hantera vad de känner.
– ”Värdefullt för både elever och personal”.
– ”Underbart med ett gemensamt språk om viktiga saker”.
– ”Personlig utveckling för gemensam värdegrund”.
– ”Givande och lärorikt”.
– ”Eleverna stärker sig själva samtidigt som de skapar en grupp tillsammans. För en tryggare skola och för livet”. – ”Jag gillar ditt koncept, men en önskan om att förbereda (i mån om tid och vetskap). Tycker du var tydlig, pedagogisk och rolig. Fortsätt jobbet! Tummen upp för dig”. 
GRILLBYSKOLAN
Personalens utvärdering: